3 priseksempler

Info om vores vilkår for tilbuddet

 • Max. 1,5 m til ovenlysvinduets bund målt fra gulvet.
 • Tilbuddet gælder for montering i tegltag med undertag.
 • Prisen er incl. bortskaffelse af affald.
 • Prisen er beregnet udfra 1,5 plans hus.
 • Prisen er gældende pr stk ved min. 2 udskiftninger i samme bolig.​

Priseksempel 1

A: Nyt VELUX ovenlysvindue GPU MK08 0068 tophængt ovenlysvindue i polyuretan med 3-lags lavenergiglas samt EDW MK08 2000 inddækningspakke inkl. isoleringssæt


​B: Eksisterende lysning genanvendes.​

​I alt: 14.995,- * incl. moms

Priseksempel 2

A: Nyt VELUX ovenlysvindue GPU MK08 0068 tophængt ovenlysvindue i polyuretan med 3-lags lavenergiglas samt EDW MK08 2000 inddækningspakke inkl. Isoleringssæt

B: Ny lysning monteres i MDF/Gips med isolering bag lysning, samt ny BBX dampspærrekrave etableres - klar til maler.

​I alt: 19.995,- * incl. moms

Priseksempel 3

A: Nyt VELUX ovenlysvindue GPU MK08 0068 tophængt ovenlysvindue i polyuretan med 3-lags lavenergiglas samt EDW MK08 2000 inddækningspakke inkl. isoleringssæt.

B: Nyt VELUX lysningspanel LSC anvendes, opdateres med isolering og dampspærre - Ingen behov for afsluttende malerarbejde.

​I alt: 20.995,- * incl. moms

 • ​Har du allerede nu en ide om hvad løsningen og prisen er for netop dit ovenlysprojekt?
 • PRISEKSEMPEL giver dig et udgangspunkt for at vurdere udskiftningsprisen på et VELUX ovenlysvindue
 • Men der er mange muligheder; både hvordan vinduerne placeres i et rum, men også kombinationen af vinduesstørrelser– og former. Ovenlysvinduer ændrer helt fundamentalt ved, hvordan et rum lyses op. I alle dagens lyse timer falder sol- og himmellys naturligt gennem glasset, hvilket gør lampernes elektriske oplysning unødvendig. Lyset når ud i alle mørke kroge og skaber liv, velvære og rummelighed. Det kan godt betale sig at dagslysrenovere sit hjem med ovenlysvinduer.
 • Som VELUX dagslys-rådgiver er vi klædt på til at rådgive dig om, hvordan du får det bedste lysindfald i netop din bolig.
 • Du kan også søge inspiration på velux.dk/cases – her er der mange gode eksempler på ovenlysprojekter som andre boligejere har fået udført. Ved hvert projekt er der angivet den samlede pris boligejeren har betalt for netop det projekt
 • Vi hjælper dig gerne i hus med den optimale ovenlysløsning – kontakt os for et uforpligtende tilbud

Fotos af udskiftning​

Før​

Efter

Før​

Efter

​Følg os på Facebook

Om Jonassen's Service

Mit navn er Nichlas, og selvom jeg dog ikke er født på Færøerne, er det der, jeg er vokset op, og der jeg i 2010 færdiggjorde min tømreruddannelse. Jeg betragter mig selv som en dygtig håndværker- mest af alt fordi jeg går op i det jeg laver, og jeg tager mig tiden til at gøre arbejdet ordenligt. Ja, og så skader det naturligvis ikke, at det også er smukt at se på.

Kom i kontakt

​Jonassen's Service

CVR: 37849197

Holbækvej 142, 4450 Jyderup

Google Maps

Telefon: 20 90 29 55

E-mail: info@j-service.dk