Nye vinduer og døre - en energibesparende løsning

​​Nye vinduer og døre vil ikke nødvendigvis koste en formue

Udskiftning af de gamle vinduer giver en lavere varmeregning og evt mere lys til boligen. Mere dagslys giver samtidig værelser nyt liv og skaber dig og din familie bedre livskvalitet. Det er således en investering i dig og dit hjem.

Levering og montering

Vi har forsøgt at gøre det så nemt for dig som muligt. Vi starter med at komme ud til dig og få en snak om dine behov og ønsker i forhold til nye døre og vinduer. Skal det være topstyrede vinduer, bondehus- eller dannebrogsvinduer. Dernæst skal der vælges materiale, som for tiden enten er træ eller træ/alu.

Når vi har et nogenlunde overblik vil du modtage et uforpligtende tilbud på levering og montering af vinduerne. Derfra er det op til dig om vinduerne skal betilles.

Ved montering er vi som regel 2 tømrere så vi kan montere dem på den bedste måde. Vi sørger for at passe på dit inventar og informere dig om hvilke forholdsregler du bør tage ved udførelse af montagen.

De gamle vinduer bliver bortskaffet hvis du ønsker at vi skal tage os af det. Til sidst er der finish arbejde udvendigt på vinduet som regel består af en gummifuge i en farve som passer til huset. Indvendigt er det som regel nok med en fuge eller en hvid liste.​

Tilbud på nye vinduer og døre

Vi vil meget gerne give dig et uforpligtende tilbud udfra dine ønsker. Kontakt os allerede i dag og vi finder en dato hvor vi kan mødes.

Priseksempler

Hvad koster det at få monteret vinduer? Som tommmelfingeregel kan du regne med ca 2000,- pr vindue der skal monteres. Dette er en pris som er baseret udfra at der som minimum skal monteres 5 vinduer på samme adresse og at vinduerne er maks 130 x130 og befinder sig i gadeplan. Det der er inklusiv er udtagning af det gamle vindue, klargøring til det nye, isætning af det nye vindue og isolering samt fugning udvendigt. Indvendigt er det inklusiv en acrylfuge. Skal der gøres mere indvendigt vil det være udover prisen.

Vi bortskaffer også gerne de gamle vinduer mod et beskedent tillæg.

Få et tilbud på vinduer og døre

Venligst udfyld formularen. Vi vender tilbage hurtigst muligt​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Følg os på Facebook

Om Jonassen's Service

Mit navn er Nichlas, og selvom jeg dog ikke er født på Færøerne, er det der, jeg er vokset op, og der jeg i 2010 færdiggjorde min tømreruddannelse. Jeg betragter mig selv som en dygtig håndværker- mest af alt fordi jeg går op i det jeg laver, og jeg tager mig tiden til at gøre arbejdet ordenligt. Ja, og så skader det naturligvis ikke, at det også er smukt at se på.

Kom i kontakt

​Jonassen's Service

CVR: 37849197

Holbækvej 142, 4450 Jyderup

Google Maps

Telefon: 20 90 29 55

E-mail: info@j-service.dk