Træterasse

Vi er specialister i bygning og renovering af træterrasser til ethvert budget.

En træterrasse skal ofte opfylde mange behov. Måske skal den bruges til solbadning og være legeplads for børnene. Eller skal der være plads til familie og venner, der kan sidde i aftensolen og nyde havens blomster eller nabokvarterets taglandskab? Med mange forskelligartede behov er det en god idé, at søge rådgivning inden opbygningen af terrassen begynder.

Tag gerne Jonassens Service med på råd når du skal have anlagt din nye have- eller tagterrasse.

Tagterrasser

Efterhånden som vi danskere har klumpet os sammen i større byer, er udenomsarealerne sideløbende skrumpet ind. Det betyder, at vi ikke alle har plads til den store haveterrasse, som mange ønsker. Det kan også være at den klassiske træterrasse med udgang fra stue eller køkken simpelthen ligger for lavt, og du dermed ikke får del i den smukke udsigt din ejendom ellers kunne byde på.

I den forbindelse er det nødvendigt at tænke alternativt. Hos Jonassens Service er vi vante til at tænke i kreative løsninger, og samtidig skabe et produkt der holder. I byerne vil man oftest se til tagene for at få del i lys og udsigt, men i den typiske villa kan en terrasse med udgang fra gavlen være den løsning, der kan gøre de korte danske sommeraftener lidt længere.

​Hvordan gør vi?

Vi tager naturligvis udgangspunkt i dine behov og ønsker. Hvad er målet med opgaven, og hvad kan budgettet holde til. Derfor indleder vi altid en byggesag med et indledende møde, hvor vi sammen opsætter mål og ønsker for det samlede byggeri.

Derudover bygger vi på solide løsninger. Igennem tiden har mange håndværkere skjult halve eller sjuskede løsninger under plankerne, og problemerne opstår først år senere, når tømreren er betalt og over alle bjerge. Vi tilbyder udelukkende fagligt korrekte løsninger, og vi sætter en ære i at efterlade en terrasse, som vi også ville have udført den hos os selv.

Forarbejdet til en solid og præsentabel terrasse er altid det vigtigste. Er fundamentet på plads og sikkert, er I garanteret en terrasse der holder mange årtier ud i fremtiden.

Da vi lever af glade og tilfredse kunder, som også kunne finde på at ringe til os ved nye projekter i fremtiden, kan I trygt stole på vores håndværk og kvalitet.

Skure og carporte

Ønsker I en garage med stil i afdæmpet, funktionelt design, er Jonassens Service den rette at tale med.

Vi har et stort udvalg af forskellige træsorter, der sikrer, at nybyggeriet står godt til dit hjem. Jonassens Service tilbyder mange alsidige løsninger. En enkel carport med ovenlysvindue, en garage med hobbyrum, brændeskur eller værksted eller en carport til to biler med plads til cykler og havemøbler er blot et par af mulighederne.

Tag os med på råd, før du træffer dit valg. Ring i dag for et uforpligtende møde eller udfyld formularen her på siden – så ringer vi til dig!

Vil du have et uforpligtende tilbud på nye vinduer og døre?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Virksomhedsnavn & CVR

Jonassen's Service

CVR: 37849197

Adresse & Postnummer

Holbækvej 142
4450 Jyderup

kontaktinformationer

Telefonnummer: 20 90 29 55

E-mail adresse: info@j-service.dk