Nye vinduer og døre - en energibesparende løsning

Nye vinduer og døre vil ikke nødvendigvis koste en formue. Udskiftning af de gamle vinduer giver en lavere varmeregning og evt mere lys til boligen. Mere dagslys giver samtidig værelser nyt liv og skaber dig og din familie bedre livskvalitet. Det er således en investering i dig og dit hjem.

Levering og montering

Vi har forsøgt at gøre det så nemt for dig som muligt. Vi starter med at komme ud til dig og få en snak om dine behov og ønsker i forhold til nye døre og vinduer. Skal det være topstyrede vinduer, bondehus- eller dannebrogsvinduer. Dernæst skal der vælges materiale, som for tiden enten er træ eller træ/alu.

Når vi har et nogenlunde overblik vil du modtage et uforpligtende tilbud på levering og montering af vinduerne. Derfra er det op til dig om vinduerne skal betilles.

 Ved montering er vi som regel 2 tømrere så vi kan montere dem på den bedste måde. Vi sørger for at passe på dit inventar og informere dig om hvilke forholdsregler du bør tage ved udførelse af montagen.

De gamle vinduer bliver bortskaffet hvis du ønsker at vi skal tage os af det. Til sidst er der finish arbejde udvendigt på vinduet som regel består af en gummifuge i en farve som passer til huset. Indvendigt er det som regel nok med en fuge eller en hvid liste.​

Tilbud på nye vinduer og døre

Vi vil meget gerne give dig et uforpligtende tilbud udfra dine ønsker. Kontakt os allerede i dag og vi finder en dato hvor vi kan mødes.

Priseksempler

Hvad koster det at få monteret vinduer? Som tommmelfingeregel kan du regne med ca 2000,- pr vindue der skal monteres. Dette er en pris som er baseret udfra at der som minimum skal monteres 5 vinduer på samme adresse og at vinduerne er maks 130 x130 og befinder sig i gadeplan. Det der er inklusiv er udtagning af det gamle vindue, klargøring til det nye, isætning af det nye vindue og isolering samt fugning udvendigt. Indvendigt er det inklusiv en acrylfuge. Skal der gøres mere indvendigt vil det være udover prisen. 

Vi bortskaffer også gerne de gamle vinduer mod et beskedent tillæg. 

Så tilfredse er vores kunder​

Kunderne siger: Perfekt arbejde!

5-star

Udskiftning af vinduer

Vi skulle have skiftet vinduer i hele huset og fik tilbud fra fire steder. Vi valgte Nichlas af flere grunde. Han havde nogle forslag til hvordan vinduerne skulle se ud som vi ikke selv havde tænkt over og det gav en fornemmelse af at han interesserede sig for opgaven. Han var den eneste af de fire vi fik tilbud fra hvor det opstillede tilbud rent faktisk stemte overens med det vi havde bedt om. Han var også opsøgende efter at have fremsendt tilbuddet for at sikre sig om vi havde nogle spørgsmål.
Mens arbejdet er blevet udført har Nichlas overholdt de aftaler han lavede og hele tiden holdt os orienteret om hvornår han kom igen. Arbejdet er blevet udført upåklageligt med høj standard og han har gladeligt udført de ekstraopgaver vi fandt på.
Som person er Nichlas yderst behagelig og hyggelig at have gående mens han arbejder.
Vi giver ham vores varmeste anbefalinger og vil ikke tøve med at hyre ham igen hvis vi skulle finde på noget mere han kan lave.
Hvis man ønsker at se det færdige resultat er folk velkomne til at henvende sig til os.

- Richardt Ringsmose

november - 2017

Vil du have et uforpligtende tilbud på nye vinduer og døre?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Virksomhedsnavn & CVR

Jonassen's Service

CVR: 37849197

Adresse & Postnummer

Holbækvej 142
4450 Jyderup

kontaktinformationer

Telefonnummer: 20 90 29 55

E-mail adresse: info@j-service.dk